Osvrt o radu interesu i razvoju na području fotografije.

Paulino Girotto.

Fotografija i film

Bavim se fotografijom već više od 10 godina,a prvi kontakt sa fotografijom ostvario sam u srednjoj školi kada sam se upoznao sa analognom fotografijom. U školi fotografiram školske kolege i profesore, te školske događaje. Od tada se aktivno bavim fotografijom, a rad na području videa započeo sam pred 6 godina. Od onda, radio sam kao snimatelj i fotograf za udruge „Happy Things Academy“ i „Aion produkcija“.
U sklopu „Aion produkcije“ snimam promotivne uradke, spotove te koncerte, ali također i kratkometražne filmove. Najveći uspjeh u sklopu te udruge bio je dugometražni film „Kameleon“ koji se prikazivao na Pula film festivalu 2018. kao film izvan konkurencije. Na tom filmu sam među ostalim sudjelovao kao fotograf i tonac.

Radno iskustvo

Kao fotograf, snimatelj i montažer radio sam za udrugu Happy Things Academy koja drži školu glume za djecu i mlade te filmski laboratorij. U sklopu filmskog laboratorija prošle godine snimljene su četiri satire : "Ta gadljiva jednostavnost", "Što bi smo zapravo trebali jesti i zašto?", "Pol i Tika" i "Čudesni sport" od kojih je „Čudesni sport“ dobio priznanja kao najbolji dječiji kratki film (filmfreeway.com), polu finalist kao najbolja parodija (indieshortfest.com) i najbolja parodija na topshorts.net. Po potrebi sam bio asistent tehnike (svjetlo i ton) za predstave.

Moderna tehnologija

U godini dana rada kao fotograf i snimatelj za agenciju za nekretnine Casa De Mar, skupio sam mnoštvo iskustva vezanih uz fotografiju, video, virtualnu tehnologiju, 360° fotografiju ali i u odnosima sa ljudima koji proaktivno rade i inoviraju pristup turizmu i turističkim djelatnostima te se bave prodajom nekretnina.

Pošalji upit i radi s nama.

Zatraži besplatnu
ponudu odmah.

Dostupno vrijeme:
Ponedeljak – Petak
06:00h do 16:30h

Adresa
Vere Bratonje 30
51 000 Rijeka, Hrvatska

Koristimo kolačiće kako bi ti poboljšali iskustvo na stranici.